Ingrediente: 100% zmeură liofilizată, întreagă
Greutate: 25g
Liofilizareaeste un proces de conservare ce păstrează intacte valorile nutritive ale fructelor. Apa este extrasă din fructe după ce acestea sunt în prealabil înghețate. La contactul cu alimente lichide (apă, iaurt, lapte), fructele revin la forma inițială. Fructele liofilizate sunt superioare altor tipuri de fructe conservate deoarece nu conțin zahăr adăugat, apă în exces, nu sunt bogate in carbohidrați și nu au multe calorii.
Zmeura este un fruct iubit, de culoare roșu bogat și un gust dulceag, minunat. Culoarea roșie și gustul dulce la care se adaugă faptul că este crocantă – dar totuși se topește în gură – face din zmeura liofilizată un snack de nerefuzat. FĂRĂ a avea adăugat vreun colorant sau îndulcitor!
Zmeura – calorii puține și nutrienți mulți:
* Săracă în calorii și bogată în fibre, zmeura este un aliment sățios. Ketonele din ea au condus la o promovare a zmeurei ca fiind excelentă pentru pierderea în greutate.
* Bogată în antioxidanți, zmeura poate reduce semnele îmbătrânirii luptând cu succes împotriva radicalilor liberi. Vitamina C îmbunătățește producerea de colagen și inversează deteriorarea pielii, cauzată de razele UV.
* Magneziu, Fosfor, Fier, Potasiu, Cupru, vitaminele C, E, K și complex de B-uri… toate acestea fac din zmeură un aliment potrivit pentru o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos.
Așadar, zmeura te poate proteja de diabet, artrită, boli cardiovasculare și are efect anti-aging.
De ce zmeură liofilizată și nu zmeură confiată sau congelată?
Fructele liofilizate sunt superioare pentru că:
- spre deosebire de fructele confiate nu conțin zahăr adăugat, nu sunt bogate în carbohidrați și nu au multe calorii
- spre deosebire de fructele uscate nu sunt pierdute valorile nutritive și nu conțin coloranți sau aditivi care îmbogățesc aspectul fructului;
- spre deosebire de fructele congelate nu conțin apă, deci pot fi folosite cu orice și pot fi păstrate oriunde, nu doar la congelator
Cum folosesti freeze-dried raspeberries?
* Zmeura liofilizată poate fi adăugată în cereale (pentru un plus de dulce fără zahăr adăugat)
* Zmeura liofilizată poate fi mixată cu nuci și semințe (pentru un mix crocant)
* Zmeura liofilizată poate fi, amestecată în biscuiți sau brioșe (pentru extra satisfacție)
* Zmeura liofilizată poate fi folosită ca topping (pentru smoothie sau iaurt înghețat)
* Zmeura liofilizată poate fi folosită în ciocolată ( topești ciocolata, adaugi zmeură și/ sau alte fructe liofilizate, lași la întărit și…ai propria ciocolată, cu gustul dorit)
în ORICE combinații dorești pentru un plus de gust și antioxidanți
Recenzii
Nu există recenzii până acum.