Ingrediente: 100% zmeură liofilizată, întreagă
Greutate: 25g
Zmeura este un fruct iubit de toată lumea, de culoare roșu bogat, cu gust dulceag și parfum de vară. Culoarea roșie, gustul dulce și textura crocantă fac din zmeura liofilizată o gustare irezistibilă! Cu atât mai mult cu cât zmeura liofilizată nu conține aditivi, coloranți sau zahăr adăugat!
Zmeura liofilizata – calorii puține, nutrienți mulți
* Săracă în calorii și bogată în fibre, zmeura este un aliment sățios. Cetonele din ea au condus la o promovare a zmeurei ca fiind excelentă pentru pierderea în greutate.
* Bogată în antioxidanți, zmeura poate reduce semnele îmbătrânirii luptând cu succes împotriva radicalilor liberi. Vitamina C îmbunătățește producerea de colagen și inversează deteriorarea pielii, cauzată de razele UV.
* Magneziu, Fosfor, Fier, Potasiu, Cupru, vitaminele C, E, K și complex de B-uri… toate acestea fac din zmeură un aliment potrivit pentru o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos.
Așadar, zmeura te poate proteja de diabet, artrită, boli cardiovasculare și are efect anti-aging.
De ce fructe liofilizate și nu confiate sau congelate?
Liofilizarea este un proces de conservare ce păstrează intacte valorile nutritive ale fructelor. Apa este extrasă din fructe după ce acestea sunt în prealabil înghețate. La contactul cu alimente lichide (apă, iaurt, lapte), fructele revin la forma inițială. Fructele liofilizate sunt superioare altor tipuri de fructe conservate deoarece nu conțin zahăr adăugat, apă în exces, nu sunt bogate în carbohidrați și nu au multe calorii.
Fructele liofilizate sunt superioare pentru că:
- spre deosebire de fructele confiate, nu conțin zahăr adăugat, au o concentrație mică de carbohidrați și nu au multe calorii
- spre deosebire de fructele uscate, valorile nutritive și proprietățile lor benefice rămân intacte
- nu conțin coloranți sau aditivi care să îmbogățească aspectul fructului;
- spre deosebire de fructele congelate, nu conțin apă. Ca urmare pot fi folosite în orice rețetă dorești și pot fi păstrate oriunde, nu doar la congelator
Cum folosesti freeze-dried raspeberries?
* Zmeura liofilizată poate fi adăugată în cereale (pentru un plus de dulce fără zahăr adăugat)
* Zmeura liofilizată poate fi mixată cu nuci și semințe (pentru un mix crocant)
* Zmeura liofilizată poate fi amestecată în biscuiți sau brioșe (pentru extra satisfacție)
* Zmeura liofilizată poate fi folosită ca topping (pentru smoothie sau iaurt înghețat)
* Zmeura liofilizată poate fi folosită în ciocolată ( topești ciocolata, adaugi zmeură și/ sau alte fructe liofilizate, lași la întărit și…ai propria ciocolată, cu gustul dorit)
În orice alte combinații dorești, pentru un plus de gust și antioxidanți!
Recenzii
Nu există recenzii până acum.