Tahini este un condiment obținut prin transformarea semințelor de susan în pastă. Folosită cu precădere la prepararea deliciosului hummus, pasta de susan este bogată în minerale (seleniu, zinc, magneziu, fier și calciu), are un conținut foarte scăzut de sodiu (două lingurițe de tahini conțin doar 2% din doza zilnică recomandată de sare), conține proteine și fibre. Asta ca să nu mai pomenim de textura sa cremoasă ce va contribui la reușita preparatului final.
Pasta de susan poate fi folosită nu doar la prepararea humusului ci și în rețete de prăjituri sau biscuiți, la prepararea sosurilor, în dressingurile pentru salate sau poate fi consumat ca atare pe o felie de pâine.
Pasta de susan alb din oferta noastră are o consistență fină și cremoasă și este obținută doar dintr-un singur ingredient – susan alb ușor copt și măcinat.
Pasta este vegană și fără gluten.
Nu conține zahăr, sare, emulsificatori, stabilizatori, conservanți ori alte uleiuri sau grăsimi hidrogenate.
Ingrediente: susan alb și atât.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.