Moya Matcha Traditional
Țara de origine: Japonia
Gust: echilibrat, ușor amărui
Recomandat pentru: ceremonie matcha, cu apă caldă / rece, matcha latte, limonadă matcha, cocktail-uri matcha, infuzii ceai obisnuite
Ingrediente: ceai verde matcha 100% organic, din frunze din prima și a doua recoltă
Conține: 24 de monodoze de Matcha Tradițional a 1,5 g fiecare
Mod de preparare:
Îți poți pregăti Moya Matcha To Go! incredibil de rapid într-un shaker de sticlă Moya: ( Nu folosi filtrul metalic din interior. acela este util la prepararea infuziilor de ceai verde frunze su orice alta infuzie) .
– doar adaugă matcha în: apă, limonadă sau lapte și agită-l energic timp de 5 secunde până se dizolvă bine matcha și se formează o spumă caracteristică la suprafață.
Matcha ta este gata și…gata de plecare!:-)
Desigur că poți pregăti Matcha To Go și utilizând de asemenea metoda clasică, în bol – chawan și folosind pamatuful de bambus – chasen sau un frother.
MONODOZELE MOYA MATCHA TO GO
Moya Matcha To Go! este o formă la îndemână de Moya Matcha organic tradițional ambalat în plicuri monodoză care pot fi preparate calde sau reci. Moya Matcha To Go! este ambalat în cutii care conțin 24 de plicuri a 1,5 g de Matcha organic. Cel mai ușor îl poți amesteca în shakerul de sticlă Moya.
Moya Matcha Traditional este cultivat în regiunea Uji din prefectura Kyoto, cunoscută pentru cultivarea ceaiului verde de cea mai bună calitate de peste 800 de ani. Regiunea Uji este renumită pentru solurile sale fertile și apa curată.
Plantele de ceai verde de acolo au condiții ideale de creștere datorită dealurilor care oferă o lumină solară bună, ceață frecventă care protejează frunzele delicate de îngheț și o cantitatea mare de precipitații. Moya Matcha este cultivat meticulos pe plantații mici de ceai organic deținute de o familie cu tradiție în cultivarea ceaiului.
Apoi este procesat local în Japonia și expediat în loturi mici pentru a asigura prospețimea maximă pentru toate categoriile noastre. Acest lucru ajută la păstrarea tuturor calităților frunzei de ceai și la menținerea nivelurilor ridicate de minerale și antioxidanți care îmbunătățesc concentrarea, stimulează energia și metabolismul.
Shaker din sticlă cu perete dublu – pentru prepararea ceaiurilor cu frunze, infuziilor și matcha.
Material shaker: sticlă dublă cu borosilicat
Capacitate: 320 ml
!Se poate spăla în mașina de spălat vase
Material capac: bambus, polipropilenă, oțel inoxidabil, silicon.
!!NU îl spălați în mașina de spălat vase!
Material infuzor: oțel inoxidabil
Dimensiuni: 22,5 cm x 7 cm
Cu Moya Matcha Glass Shaker îți poți pregăti matcha incredibil de repede: pur și simplu adaugă matcha la lichidul dorit (apă, limonadă sau lapte), apoi…shake & go! Este un tovarăș perfect de călătorie și antrenament, iar pereții săi de sticlă îți permit să pregăteșți matcha rece sau cald. Dacă bei matcha pentru a-ți crește energia, pentru a-ți accelera metabolismul sau pentru a-ți concentra mintea asupra sarcinii pe care o ai, acest shaker te ajută să bei matcha fără probleme, oriunde și oricând.
Pentru prepararea matcha: nu uita să utilizezi apă cu o temperatură de maxim 80 ° C, deoarece apa clocotită afectează beneficiile Matcha și îl poate face foarte amar.
Acest Matcha Shaker este foarte practic de folosit cu „Moya Matcha To Go”, monodozele de Matcha fiind o versiune la îndemână a Moya Matcha Tradițional în special pentru cei care fac sport sau pur și simplu pentru toți cei care vor să aibă în permanență la îndemână porția de energie și antioxidanți.
Datorită infuzorului său, acest shaker funcționează excelent și pentru infuzarea ceaiurilor verzi din frunze (le găsești la specialități japoneze de ceai) ca și a tuturor celorlalte tipuri de infuzii sau tizane. Pereții dubli ai shakerului vor ajuta la menținerea ceaiului fierbinte pentru o perioadă foarte lungă de timp.
Îți poți pregăti Matcha To Go incredibil de ușor în shakerul de sticlă Moya – doar adaugă Matcha în apă sau lapte (rece sau fierbinte). | |
Scutură-l energic timp de câteva secunde și gata; știi când ai agitat cât trebuie atunci când tot matcha s-a dizolvat și se formează la suprafață o spumă densă, caracteristică. | |
Băutura ta Matcha este gata! |
Razvan (proprietar verificat) –
Recomand cu caldura, shakerul este de o calitate foarte buna, si poate fi folosit si ca infuzor pentru alte tipuri de ceai, si exact cum este mentionat in descrierea produsului, este o solutie foarte la indemana sa poti face ceai matcha de calitate intr-un mod foarte rapid si usor
nikitu555 (proprietar verificat) –
Foarte buna calitatea recipientului, am mai avut unul asemanator care s-a spart din neatentie dar aceasta este mai bine realizat. Ceaiul este si el de calitate buna.