Moya Matcha DAILY
Țara de origine: Japonia
Gust: puternic, de ceai verde și astringență persistentă
Recomandat pentru: matcha latte, matcha limonadă, cocktail-uri matcha, produse de patiserie, dulciuri, înghețată, ciocolată
Ingrediente: ceai verde matcha 100% organic, din frunze din a doua și a treia recoltă
Conține:
– un shaker din sticlă cu pereții dubli și infuzor detașabil ( dacă vrei să-l folosești și pentru ceaiuri cu frunze)
– 24 de monodoze de Matcha DAILY a 1,5 g fiecare
Mod de preparare:
Îți poți pregăti Moya Matcha To Go! incredibil de rapid într-un shaker de sticlă Moya; nu folosi filtrul metalic din interior. acela este util la prepararea infuziilor de ceai verde frunze sau orice altă infuzie) .
– doar adaugă matcha în: apă, limonadă sau lapte și agită-l energic timp de 5 secunde până se dizolvă bine matcha și se formează o spumă caracteristică la suprafață.
Matcha ta este gata și…gata de plecare!:-)
Desigur că poți pregăti Matcha To Go și utilizând de asemenea metoda clasică, în bol – chawan și folosind pamatuful de bambus – chasen sau un frother.
MONODOZELE MOYA MATCHA TO GO
Moya Matcha To Go! este o formă la îndemână de Moya Matcha organic tradițional ambalat în plicuri monodoză care pot fi preparate calde sau reci. Moya Matcha To Go! este ambalat în cutii care conțin 24 de plicuri a 1,5 g de Matcha organic. Cel mai ușor îl poți amesteca în shakerul de sticlă Moya.
Moya Matcha Daily este cultivat în regiunea Uji din prefectura Kyoto, cunoscută pentru cultivarea ceaiului verde de cea mai bună calitate de peste 800 de ani. Regiunea Uji este renumită pentru solurile sale fertile și apa curată.
Plantele de ceai verde de acolo au condiții ideale de creștere datorită dealurilor care oferă o lumină solară bună, ceață frecventă care protejează frunzele delicate de îngheț și o cantitatea mare de precipitații. Moya Matcha este cultivat meticulos pe plantații mici de ceai organic deținute de o familie cu tradiție în cultivarea ceaiului.
Apoi este procesat local în Japonia și expediat în loturi mici pentru a asigura prospețimea maximă pentru toate categoriile noastre. Acest lucru ajută la păstrarea tuturor calităților frunzei de ceai și la menținerea nivelurilor ridicate de minerale și antioxidanți care îmbunătățesc concentrarea, stimulează energia și metabolismul.
Shaker din sticlă cu perete dublu – pentru prepararea ceaiurilor cu frunze, infuziilor și matcha.
Material shaker: sticlă dublă cu borosilicat
Capacitate: 320 ml
!Se poate spăla în mașina de spălat vase
Material capac: bambus, polipropilenă, oțel inoxidabil, silicon.
!!NU îl spălați în mașina de spălat vase!
Material infuzor: oțel inoxidabil
Dimensiuni: 22,5 cm x 7 cm
Cu Moya Matcha Glass Shaker îți poți pregăti matcha incredibil de repede: pur și simplu adaugă matcha la lichidul dorit (apă, limonadă sau lapte), apoi…shake & go! Este un tovarăș perfect de călătorie și antrenament, iar pereții săi de sticlă îți permit să pregăteșți matcha rece sau cald. Dacă bei matcha pentru a-ți crește energia, pentru a-ți accelera metabolismul sau pentru a-ți concentra mintea asupra sarcinii pe care o ai, acest shaker te ajută să bei matcha fără probleme, oriunde și oricând.
Pentru prepararea matcha: nu uita să utilizezi apă cu o temperatură de maxim 80 ° C, deoarece apa clocotită afectează beneficiile Matcha și îl poate face foarte amar.
Acest Matcha Shaker este foarte practic de folosit cu „Moya Matcha To Go”, monodozele de Matcha fiind o versiune la îndemână în special pentru cei care fac sport sau pur și simplu pentru toți cei care vor să aibă în permanență la îndemână porția de energie și antioxidanți.
Datorită infuzorului său, acest shaker funcționează excelent și pentru infuzarea ceaiurilor verzi din frunze (le găsești la specialități japoneze de ceai) ca și a tuturor celorlalte tipuri de infuzii sau tizane. Pereții dubli ai shakerului vor ajuta la menținerea ceaiului fierbinte pentru o perioadă foarte lungă de timp.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.