Bucură-te de noua ta pasiune pentru Matcha și experimentează un ceai autentic japonez din regiunea Nishio, prefectura Aichi.
Este o zonă cu natură fastuoasă, ceea ce o face perfectă pentru fabricarea Matcha; are apă din abundență din râul Yahagigawa, ceea ce ajută la menținerea unui un sol bogat și a unui climat blând.
Peste 90% din frunzele de ceai verde cultivate în regiunea Nishio sunt Tencha -„ingredientul” Matcha, ceea ce arată clar că Nishio este dedicat fabricării Matcha.
Producția de Tencha din Nishio reprezintă 20% din toată producția de Tencha din Japonia.
„Nu suntem un producător de masă al în Japonia, dar suntem mândri în schimb pentru că suntem liderul de calitate al Tencha. Filozofia noastră este opusă producției de masă rapide și ieftine. Matcha din Nishio provine dintr-o singură origine, iar grija, timpul și dragostea deosebite pe care le manifestăm în domeniu înseamnă un Matcha de clasă mondială”.
Acest pachet conține două produse esențiale de care ai nevoie pentru a-ți prepara Matcha după metoda tradițională japoneză – un cadou minunat și util pentru tine sau pentru cineva apropiat, iubitor de Matcha.
– Matcha Culinar COLD din regiunea japoneză NISHIIO – 40 g (detalii de preparare la secțiunea „Matcha” )
– Pămătuf din bambus (detalii de utilizare la secțiunea „Accesorii pentru Matcha” )
Recenzii
Nu există recenzii până acum.