Acest set de ceai verde de cea mai bună calitate este introducerea perfectă în lumea ceaiului verde japonez. Sencha, Genmaicha și Hojicha sunt toate ceaiuri din frunze de calitate, fiecare având un gust unic și distinct.
Set cu trei cutii de ceai verde japonez, organic. Ambalajul elegant din carton negru, calitatea superioară a ceaiului japonez frunze și eticheta elegantă a fiecărei cutii îl face ideal și pentru a fi oferit cadou.
Setul conține:
– ceai verde japonez Sencha (cutie de 60g)
– ceai verde japonez Genmaicha (cutie de 60g)
– ceai verde japonez Hojicha (cutie de 60g)
Țara de origine: Japonia
Ceai verde ORGANIC MOYA SENCHA NO. 21
Sencha este un ceai verde dulce și revigorant cu gust umami pronunțat, aromă vegetală și un aftertaste fructat. Sencha este cel mai popular ceai din Japonia și, ca și matcha, face obiectul unei ceremonii a ceaiului denumită Senchado. Când este infuzat, ceaiul verde Sencha No. 21 are aromă puternică și culoare galben – verzuie. Sencha No.21 este un ceai verde perfect pentru a fi savurat dimineața.
Cantitate: 2-3g / 150ml de apă
Timp de infuzare: 2 min
Temperatura: 70-80°C
100% ceai verde organic
Ceai verde ORGANIC MOYA GENMAICHA 100g
Genmaicha este un amestec tradițional de ceai verde organic Sencha și orez brun prăjit. În Japonia, ceaiul Genmaicha este cunoscut și ca ”ceai de floricele” datorită faptului că în timpul prăjirii, orezul pocnește amintind astfel de floricelele de porumb. Această combinație cel puțin interesantă de ceai verde și orez s-a născut cândva în secolul al XV-lea, în Japonia și într-o perioadă în care ceaiul era rezervat elitelor, Genmaicha a fost ”ceaiul poporului”.
Cunoscut ca adjuvant al sistemului digestiv, Genmaicha este recomandat a fi consumat după masă. Totodată, Genmaicha este indicat în curele de slăbire, îmbunătățește circulația sangvină, elimină toxinele din corp, etc.
Odată infuzat, Moya Genmaicha este un ceai verde răcoritor cu gust dulceag de unt și nuci și nuanță galben deschis.
Cantitate: 2-3g / 150ml
Timp de infuzare: 2-3 min
Temperatura: 70-80°C
50% ceai verde organic
50% orez organic
Ceai verde ORGANIC MOYA HOJICHA
O invenție relativ recentă, 100% japoneză, Hojicha este obținut prin prăjirea frunzelor de ceai verde sencha. După prăjire, frunzele de ceai verde capătă o culoare maro purpurie și o aromă lemnoasă specifică, unică. Aroma sa este specială, gustul de nucă se potrivește perfect atât îl latte-uri, cât și în preparate culinare (ex înghețată).
Nivelul scăzut de cofeină din hojicha îl recomandă ca fiind un ceai ideal pentru cei ce urmează dieta macrobiotică. Din acest motiv este un ceai perfect pentru seară și poate fi consumat de copii, de persoanele cu probleme de sănătate sau de cei care au intoleranță la cofeină. Japonezii preferă să bea această specialitate de ceai verde în timpul cinei sau seara târziu.
Cantitate: 2-3g / 150ml
Timp de infuzare: 2-3 min
Temperatura: 75-90°C
100% ceai verde organic
Recenzii
Nu există recenzii până acum.