Florile de cireș japonez sunt un simbol al Japoniei. Ceaiul din flori de cireș japonez este o băutură populară servită la ceremonii și ocazii speciale.
Sakuracha se prepară cu flori de cireș conservate prin metoda japoneză în sare și oțet de prune.
Acest produs are gustul autentic al Japoniei, provine din flori de cireș fără pesticide și nu conține aditivi sau coloranți.
Mod de preparare: Luați o floare de și înmuiați-o în apă caldă timp de 1, maxim 2 secunde pentru a îndepărta sarea.
De asemenea, mai puteți lăsa florile în apă rece până la desărarea completă.
Utilizare:
CEAI: Așezați petalele în ceașca de ceai; turnați apă fierbinte (90ºC) și… Sakuracha este gata!🙂
BUCĂTĂRIE/PATISERIE: Sakura se poate folosi în multe tipuri de desert: Panna Cotta, biscuiți, jeleu, mochi, yokan … etc.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.