Maqui este un fruct de culoare mov și vine din zona Pacificului. În mod tradițional, în zona este folosit de câteva secole ca remediu natural și provine de la arbustul tropical Aristotelia Chilensis. În zilele noastre este folosit în continuare ca “medicament” natural, fiind considerat superaliment. Cules din arbuștii de Maqui, fructele sănătoase sunt selectate, deshidratate și măcinate pentru a fi transformate în pudra de care să ne bucurăm și de ale cărei proprietăți să benficiem indiferent din care parte a lumii suntem.
Beneficiile minunate ale pudrei de Maqui:
- Pudra de Maqui este o sursă bogată de fibre (ajută digestia)
- Pudra de Maqui conține compuși antiinflamatori (antocianine) care conferă fructelor pigmentul mov/albăstrui închis – și deja se cunoaște puterea mare antioxidantă a fructelor și legumelor foarte închise la culoare)
- Pudra de Maqui este o sursă de potasiu (ajută funcția musculară, reglează tensiunea arterială și funcționarea normală a sistemului nervos ).
- Pudra de Maqui este antibacteriană – fructele Maqui sunt recunoscute ca având proprieăți antibacteriene (previn infectarea cu diverse bacterii din alimente, reglează flora intestinală, ajută la o digestie mai bună)
- Pudra de Maqui este antiseptică – frunzele sunt încă folosite de către populațiile indigene pentru pansarea rănilor, acestea conținând un agent antiseptic
Depozitare:
Pastreaza in loc uscat si racoros!
Cum se foloseste pudra de Maqui?
– în latte-uri, smoothies, budinci cu chia, înghețate, prăjituri (în special creme reci sau făcute la bain marie, în care culoarea se va păstra integral datorită temperaturii mici de preparare)
Descriere: pudră naturală, raw, 100% naturală, veg friendly, fără gluten, fără aditivi
Tara de origine: Chile
Recenzii
Nu există recenzii până acum.