Ingrediente: 100% căpșune liofilizate sub formă de pudră
Greutate: 75g
Căpșunele sunt perfecte în diete și pline de beneficii!
Căpșunele stimulează producția de adiponectina și leptina, doi hormoni care ard cu succes grăsimile. Acești hormoni mai ajută la reducerea apetitului, scad nivelul de zahăr din sânge și reduc greutatea corporală. În plus, căpșunele au un nivel scăzut de carbohidrați și au un Indice Glicemic relativ scăzut (40), de aceea sunt considerate a fi sigure și pentru persoanele cu diabet.
Fibrele – solubile și insolubile – din căpșune sunt importante în hrănirea bacteriilor bune din intestine, contribuind la buna funcționare a sistemului digestiv. Toate aceste aspecte promovează pierderea în greutate.
Pont: o limonadă cu apă minerală și căpșune fructe liofilizate este o modalitate naturală de aromatizare a apei și de creșterea aportului de lichide.
Conținutul de Mangan, Magneziu, Fosfor, Fier, Potasiu, Cupru, Calciu, Zinc, Seleniu, vitaminele C, A, E, K, complex de B-uri, Pelargonidin, Acid Elagic și Procianidine fac din căpșune un aliat de bază în prevenirea bolilor de inimă, a luptei cu bacteriile nocive, cu guta și artrita, în menținerea sănătății părului și oaselor și în sporirea funcțiilor creierului.
Liofilizarea este un proces de conservare ce păstrează intacte valorile nutritive ale fructelor. Apa este extrasă din fructe după ce acestea sunt în prealabil înghețate. La contactul cu alimente lichide (apă, iaurt, lapte), fructele revin la forma inițială. Fructele liofilizate sunt superioare altor tipuri de fructe conservate deoarece nu conțin zahăr adăugat, apă în exces, nu sunt bogate în carbohidrați și nu au multe calorii.
De ce să folosești pudră de căpșune liofilizate?
- Nu conține zahăr adăugat, este săracă în carbohidrați și nu are multe calorii
- Prin liofilizare nu sunt afectate sau diminuate valorile nutritive ale căpșunelor
- Nu conține coloranți, potențiatori de arome sau aditivi care să îmbogățească gustul și aspectul
- Poate fi folosită în orice combinații dorești și poate fi păstrată oriunde, timp îndelungat
Cum folosesti pudra de căpșune liofilizate?
* Pudra de căpșune liofilizate poate fi adăugată în cereale (pentru un plus de dulce fără zahăr adăugat)
* Pudra de căpșune liofilizate poate fi adăugată în creme, budinci sau bezele pentru un plus de culoare și aromă
* Pudra de căpșune liofilizate poate fi amestecată în biscuiți, chec-uri sau brioșe, foi de prăjituri (pentru extra satisfacție)
* Pudra de căpșunele liofilizate poate incorporată în rețete de înghețată de casă, iaurt înghețat sau smoothie
* Pudra de căpșune liofilizate poate fi folosită în glazuri sau ciocolată
În orice alte combinații dorești, pentru un plus de gust și antioxidanți!
Recenzii
Nu există recenzii până acum.