Cantitate: 100g
Țara de origine: Japonia
Gust: umami – dulce și bogat
Recomandat pentru: ceremonie matcha, cu apă caldă / rece
Ingrediente: ceai verde matcha 100% organic, din frunze de prima recoltă
Mod de preparare:
Modul tradițional de a pregăti matcha își are originea în ceremonia ceaiului din Japonia.
Ai nevoie de:
– un bol pentru Matcha – chawan
– un pamatuf de bambus pentru mixarea lui – chasen
– o lingură de bambus – chashaku
1. Pune 2 linguri de matcha (aprox.1,5g) într-un bol de matcha și toarnă 100 de ml de apă fierbinte (70-80 ° C).
2. Cu ajutorul pămătufului din bambus amestecă energic din încheietura mâinii cu mișcări în formă de „m” sau „w”, nu circulare.
În maxim 60 de secunde ar trebui să obtii o spumă perfectă de culoare verde jad.
3. Mai poți adăuga apă acum dacă doresti ca băutura ta să nu fie atât de puternică. De fapt, pe măsură ce vei bea constant Matcha îți vei crea propria rețetă.
MOYA MATCHA PREMIUM
Este Matcha organic de cea mai înaltă calitate obținut din cele mai tinere frunze culese din prima recoltă. Folosit pentru ceremonia tradițională a ceaiului, are un gust dulce bogat, textură cremoasă și se distinge prin culoarea sa verde vibrantă de jad.
Moya Matcha Premium este produs din plante de ceai care sunt special umbrite de lumina directă a soarelui cu trei săptămâni înainte de recoltare. Acest lucru are ca rezultat un conținut mai mare de clorofilă și L-teanină și o culoare mai bogată, și mai verde.
Doar cele mai fine și mai delicate frunze proaspete sunt colectate, uscate și măcinate în pulbere.
Moya Matcha Premium este cultivat în regiunea Uji din prefectura Kyoto, cunoscută pentru cultivarea ceaiului verde de cea mai bună calitate de peste 800 de ani. Regiunea Uji este renumită pentru solurile sale fertile și apa curată.
Plantele de ceai verde de acolo au condiții ideale de creștere datorită dealurilor care oferă o lumină solară bună, ceață frecventă care protejează frunzele delicate de îngheț și o cantitatea mare de precipitații. Moya Matcha este cultivat meticulos pe plantații mici de ceai organic deținute de o familie cu tradiție în cultivarea ceaiului.
Apoi este procesat local în Japonia și expediat în loturi mici pentru a asigura prospețimea maximă pentru toate categoriile noastre. Acest lucru ajută la păstrarea tuturor calităților frunzei de ceai și la menținerea nivelurilor ridicate de minerale și antioxidanți care îmbunătățesc concentrarea, stimulează energia și metabolismul.
Mirela (proprietar verificat) –
Răsfăț pentru papilele gustative, aroma delicata si plus de sanatate cu fiecare porție de Matcha servita. O bucurie sa descopăr calitatea Moya Matcha 💚
Moldovan Bianca (proprietar verificat) –
O stare de bine, si un gust woow! Foarte multumita de calitatea produsului!