Ingrediente: 100% mango liofilizat bucăți mici
Greutate: 25g
Liofilizareaeste un proces de conservare ce păstrează intacte valorile nutritive ale fructelor. Apa este extrasă din fructe după ce acestea sunt în prealabil înghețate. La contactul cu alimente lichide (apă, iaurt, lapte), fructele revin la forma inițială. Fructele liofilizate sunt superioare altor tipuri de fructe conservate deoarece nu conțin zahăr adăugat, apă în exces, nu sunt bogate în carbohidrați și nu au multe calorii.
Are un gust minunat, dulce acrișor, dar este în același timp și crocant, deoarece prin procesul de liofilizare îi este eliminată apa, iar datorită uscării blânde își păstreaza toate vitaminele și mineralele. Consumându-l, devine o sursă bogată de vitamine și minerale în orice alimentație. Pentru că mango conține vitaminele A, C și E, iar dintre minerale, potasiu, magneziu sau fier.
De ce mango liofilizat și nu confiat sau congelat?
Fructele liofilizate sunt superioare pentru că:
- spre deosebire de fructele confiate nu conțîn zahăr adăugat, nu sunt bogate în carbohidrați și nu au multe calorii
- spre deosebire de fructele uscate nu sunt pierdute valorile nutritive și nu conțîn coloranți sau aditivi care îmbogățesc aspectul fructului;
- spre deosebire de fructele congelate nu conțîn apă, deci pot fi folosite cu orice și pot fi păstrate oriunde, nu doar la congelator
Cum folosești freeze-dried mango?
* Mango liofilizat poate fi adăugat în cereale (pentru un plus de dulce fără zahăr adăugat)
* Mango liofilizat poate fi mixat cu nuci și semințe (pentru un mix crocant)
* Mango liofilizat poate fi, amestecat în biscuiți sau brioșe (pentru extra satisfacție)
* Mango liofilizat poate fi folosit ca topping (pentru smoothie sau iaurt înghețat)
* Mango liofilizat poate fi folosit în ciocolată ( topești ciocolată, adaugi zmeură și/ sau alte fructe liofilizate, lași la întărit și…ai propria ciocolată, cu gustul dorit)
în ORICE combinațîi dorești pentru un plus de gust și antioxidanți
Recenzii
Nu există recenzii până acum.