Note de degustare:
Red Apple, Toffee, White Chocolate, Medium Malic Acidity, High Body, High Sweetness
Origine: Columbia
Regiune: Rio Negro & Iquira, Huila
Oras: Tesalia si Teruel
Ferma: Dimensiunea medie a fermei este de 2,5 hectare
Fermentare: Fully Washed
Varietate: Arabica Tabi, Castillo, Caturra
Altitudine: 1600 – 1750m
Anul recoltei: 2022/2023
Prajire: Espresso (potrivit pentru espresso & espressoare automate sau Moka pot)
Perioada de odihna 14 zile
Profil de prajire: Bogdan Georgescu – Campion National al Romaniei si Vice-Campion Mondial
Prajit cu: PROBAT P12
Pentru MABÓ calitatea primeaza intotdeauna;- ei selecteaza cu atentie loturile care confirma standardele cafelei de specialitate, ceea ce inseamna doar ciresele mature care sunt culese manual si loturile care pot fi usor de urmarit de la origine pana la tine in ceasca.
Bogdan Georgescu, unul din fondatorii MABÓ este Campion National si Vicecampion Mondial la Prajit Cafea. El este responsabil cu elaborarea profilurilor de prajire pentru a dezvalui aromele si notele unice ale fiecarei cafele verzi care ii capteaza atentia. Este un perfectionist, de aceea, testeaza cu mai multe profiluri de prăjire fiecare lot de cafea pentru o consistenta a calitatii.
Apoi face cupping pentru identificarea si evidentierea notelor dezvoltate. Si bea multa cafea 🙂
MABÓ iti ofera toate detaliile pentru o trasabilitate completa a fiecarui lot de cafea, iti spun exact despre originea cafelei si producator (ferma, cooperativa sau statia de procesare), despre perioada recoltarii, astfel incat sa fii sigur ca ai cumparat o cafea excelenta.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.