Note de degustare:
Apricot, Bergamot, Floral, Medium Body, Medium Citric Acidity, High Sweetness
Origine: Etiopia
Regiune: Hambela Wamena, Guji, Oromia
Statia de spalare: Benti Nenka
Producator: Wete Ambela Coffee – Mekuria Mergia and Elias Yifter
Fermentare: Fully Washed
Varietate: Hairloom
Altitudine: 1950 – 2100m
Anul recoltei: 2022
Profil de prajire: Omni Light (potrivit pentru espresso | filter)
Perioada de odihna: Filtru 7 zile | Espresso 14 zile
Profil de prajire: Bogdan Georgescu – Vicecampion Mondial si Campion National al Romaniei la prajit cafea
Prajit pe: Probat P12
Ingrediente: Cafea BOABE
Pentru MABÓ calitatea primeaza intotdeauna;- ei selecteaza cu atentie loturile care confirma standardele cafelei de specialitate, ceea ce inseamna doar ciresele mature care sunt culese manual si loturile care pot fi usor de urmarit de la origine pana la tine in ceasca.
Bogdan Georgescu, unul din fondatorii MABÓ este Campion National si Vicecampion Mondial la Prajit Cafea. El este responsabil cu elaborarea profilurilor de prajire pentru a dezvalui aromele si notele unice ale fiecarei cafele verzi care ii capteaza atentia. Este un perfectionist, de aceea, testeaza cu mai multe profiluri de prăjire fiecare lot de cafea pentru o consistenta a calitatii.
Apoi face cupping pentru identificarea si evidentierea notelor dezvoltate. Si bea multa cafea 🙂
MABÓ iti ofera toate detaliile pentru o trasabilitate completa a fiecarui lot de cafea, iti spun exact despre originea cafelei si producator (ferma, cooperativa sau statia de procesare), despre perioada recoltarii, astfel incat sa fii sigur ca ai cumparat o cafea excelenta.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.