Estet realizată manual de către artizani, fabricate din lemn matur de nuca de cocos, reprezentând un înlocuitor ecologic pentru tradiționalele tacâmuri din plastic sau metal.
Natură să non-reactivă ajută să nu reacționeze cu substanțele acide din alimente; lemnul având o capacitate naturală de a ucide germenii și bacteriile. Instrumentele de gătit din lemn sunt mai durabile, rezistente și prietenoase. O îngrijire adecvată va face că ustensilele de gătit și hrănire rezistente la lemn să dureze tot timpul.
Dimensiune: 16cm
Material: nuca de cocos (materie prima regenerabilă)
Produs certificat în siguranță SGS
Intructiuni de îngrijire:
– Spălați produsulele înainte de utilizare.
– Spalatil lingură cu apă călduță și detergent imediat după utilizare. Nu folosiți în mașînă de spălat vase și nu lăsăți produsele la înmuiat în apă pentru o perioada lungă de timp. După spălare ștergeți bolul și lingură de excesul de apă și lăsăți-le la uscat. Depozitați doar după ce este complet uscat.
– Alimentele la temperatura camerei și răcoroase sunt cele mai potrivite pentru bolurile Cocobam. (Sfat: Clătiți bolul cu apă rece și lăsăți să se usuce). Dacă doriți să serviți totuși alimente călduțe, trebuie să va pregătiți bolul înainte pentru schimbarea temperaturii, altfel este posibil să crape. Clătiți bolul cu apă călduță și lăsăți-l deoparte până la uscare; astfel îi asigurați durabilitatea.
– Este recomandat să nu expuneti produsele de nuca de cocos la căldură extremă, de aceea nu folosiți la frigider, în cuptor cu microunde, la cuptor sau în mașînă de spălat vase.
– Nu utilizați ustensile din metal care pot zgâria suprafață produselor.
– Lustruiți produsele la fiecare 10 utilizări cu ulei de cocos pentru a-l hidrata, a-i redă strălucirea și în același timp îi resigilezi porii.
Deoarece produsele din nuca de cocos sunt produse ale naturii, durabilitatea lor nu poate fi întotdeauna prevăzută
Recenzii
Nu există recenzii până acum.