Preparată cu un conținut ridicat de fructe și ingrediente alese, această dulceață de pere și vanilie va fi îndrăgită de toți! Fără arome, fără aditivi, fără coloranți si fără conservanți – mâncare gourmet pură. Arome și gust autentice întărite de gătirea lentă la cazan de cupru, ca pe vremuri, suficiente pentru a-i încânta și pe cei mai pretențioși gurmanzi.
Un gem absolut delicios pentru micul dejun, ceaiul de după-amiază sau în orice alt moment al zilei ai poftă!
Lucien Georgelin este producator de dulceata de peste 30 de ani; și-a început afacerea mergând pe piețele locale și micile magazine alimentare, apoi s-a extins cu succes, fiind ajutat de colaborarea cu un bancher pasionat de dulceața autohtonă din fructe de pe dealurile orașului Marmande.
Lucien Georgelin a fost ancorat de la începutul anilor 1980 în bogatul terroir din sud-vest și mai ales în cel din Lot-et-Garonne.
Virazeil este o comună mică din bogatul teritoriu Lot-et-Garonne din sud-vestul Franței, zonă cu multe livezi pe de o parte dar și cu o bogată producție de Foie Gras (Dordogne și Landes) pe de altă parte. Lucien Georgelin menține tradiția datorită dulcețurilor și altor rețete ale mamei sale; după ce a călătorit prin mediul rural, a avut standuri în piețe sau în magazinele locale, calitatea dulcețurilor sale i-a deschis inevitabil porțile pe scena națională și internațională. De altfel, gemurile lui au fost premiate cu medalii de aur, argint și bronz în competiții din agricultură.
Drept urmare, reputația lui Lucien Georgelin s-a extins, gamele s-au diversificat, iar el a dezvoltat linii de produse inovatoare și rețete generoase și gustoase. De 30 de ani el Își gătește în continuare dulcețurile într-un cazan de cupru, producția rămâne tradițională, iar căutarea de noi rețete un obiectiv zilnic.
Ingrediente: pere Williams, păstaie de vanilie suc de lămâie, zahăr, pectine.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.