Grecia, o țară aflată în top 5 mondial pentru producția de măsline, este și locul de origine al acestui delicios gem de măsline. O delicatesă pentru noi, gemul de măsline este produs și consumat în Grecia din antichitate și se obține din puree de măsline și zahăr sau miere.
Gemul de măsline se poate servi cu un cub de brânză maturată, poate fi adăugat în salate sau poate fi folosit la prepararea peștelui, a cărnii de vită, ca marinadă pentru carnea de grătar, etc.
Având o textură cremoasă poate fi consumat ca atare pe o felie de pâine prăjită.
Ingrediente: măsline 85%, zahăr, acid citric.
Greutate netă: 230 g
Depozitează-l la temperatura camerei, ferit de lumină.
După deschidere, păstrează-l la rece (preferabil frigider) și consumă-l în maximum 10 zile.
Informații nutriționale/100 g:
Energie: 1404 kj / 333 kcal
Grăsimi: 10,5 g, din care saturate 4,1 g
Carbohidrați: 58,9 g, din care zaharuri 55,6 g
Fibre: 0,6 g
Proteine: 1,1 g
Sare: 0,01 g.
Produs în Grecia de Ophellia Ltd
Recenzii
Nu există recenzii până acum.