Un ceai verde organic frunze cu gust dulce, subtil și note profunde de umami, Ichibancha provine din prima recolta de ceai a anului, cea mai așteptată, prețuită și celebrată în Japonia. În funcție de clima distinctă din diferitele zone ale Japoniei, prima recoltă este în luna aprilie sau începutul lunii mai.
Planta de ceai rămâne în hibernare în timpul iernii, apoi începe să înmugurească și să-și elibereze frunzele fragile; procesul următor este de acoperire a plantațiilor, care are ca rezultat producerea unei cantități mai mari de clorofilă, o cantitate mai mare de nutrienți și un conținut de L-teanină de până la trei ori mai mare, în comparație cu ceaiurile din recoltele ulterioare. L-teanina oferă ceaiului Ichibancha gust dulce și senzația de relaxare, reducând anxietatea. Este un ceai care te va cuceri încă de la prima înghițitură.
Dozaj: 2-3 g / 150 ml apă fierbinte
Temperatura apei: 80°C
Timp de infuzare: 1 min
Se poate reinfuza: ( 2 infuzii)
Recenzii
Nu există recenzii până acum.