Dacă sunteți în căutarea unei alternative fără teină (cofeină) la ceaiul negru sau verde, ceaiul Rooibos este perfect!
Ceaiul rooibos este originar din Africa de Sud, fiind obținut prin fermentarea frunzelor de Aspalathus linearis. Are un gust dulce și delicat, nu conține cofeină și poate fi consumat în orice moment al zilei. În plus, are și beneficii!
- este bogat în antioxidanți
- conform unui studiu din 2011, consumul de ceai rooibos contribuie la scăderea nivelului de colesterol ”rău”
- crește nivelul de lipoproteină (sau colesterol bun) în organism
- are un conținut foarte mic de taninuri, motiv pentru care nu împiedică absorbția fierului în organism
Prin infuzarea ceaiului rooibos veți obține o băutură delicioasă atât caldă, cât și rece.
Ingrediente: ceai Rooibos, bucăți de mere, arome naturale, coajă de măceș, fulgi de cocos, bucăți de căpșuni liofiulizate, zmeură liofilizată
Dozaj: 2 lingurițe de măsură (aprox 4 g) la 500 ml de apă
Temperatura apei: 100 °C
Timp de infuzare: 6-8 minute
Recenzii
Nu există recenzii până acum.