Iubești ciocolata? Încearcă un Matcha cu gust delicios de cacao din ingrediente 100% naturale
Dacă ești un pasionat al ciocolatei, Matcha cu cacao este perfect pentru tine! Ceaiul nostru îmbină toate beneficiile și proprietățile Matcha cu cele din cacao. Gustul umami al ceaiului matcha premium se împletește armonios cu nuanțele sofisticate și luxoase ale pudrei de cacao, pentru o experiență gustativă cu adevărat specială. Fiecare înghițitură îți oferă atât energia și concentrarea aduse matcha, cât și gustul inconfundabil al ciocolatei. Savurează această combinație irezistibilă și lasă-te răsfățat de aromele originale ale Matcha cu cacao!
Ingrediente: 70% pudră de cacao, 30% Matcha
Mod de preparare Matcha cu cacao
- Pune apa la fiert. Temperatura apei trebuie să fie de 75 – max. 80°C, așadar apa nu trebuie să ajungă la punctul de fierbere, ci va fi oprită înainte. Temperatura apei este importantă dacă vrei să profiți de proprietățile benefice ale matcha. Pentru a măsura temperatura poți folosi un termometru ca cel de aici.
- Într-un bol pune 2,5 g de produs și adaugă 50 ml de apă fierbinte. Mixează cu ajutorul pămătufului pentru matcha timp de 30 de secunde – 1 minut sau până la omogenizarea completă a suspensiei.
- Adaugă 150 ml de lapte fierbinte sau rece. Dacă optezi pentru un Matcha cu cacao latte rece, pune câteva cuburi de gheață înainte de a adăuga laptele rece.
Mod de păstrare Matcha cu cacao
- Depozitează ceaiul într-un loc răcoros și uscat, ferit de umiditate, surse de căldură sau lumină directă. Ideal este să-l ții în frigider sau într-o cămară răcoroasă.
- Asigură-te că punga este bine etanșată după fiecare utilizare, deoarece Matcha este un produs sensibil la factorii externi. Așadar, după ce scoți produs din punga din interior, îndoaie bine punga, introdu-o înapoi în cutie și închide bine capacul.
Produs 100% vegan
Ingrediente din culturi organice
Nu conține zahăr
Nu conține gluten
Recenzii
Nu există recenzii până acum.