MOYA ORGANIC HOJICHA
O invenție 100% japoneză, Hojicha este obținut prin prăjirea frunzelor de ceai verde sencha. Când sunt prăjite, frunzele de ceai capătă o culoare maro-purpurie și o aromă lemnoasă specifică, unică.
Nivelul scăzut de cofeină din hojica îl recomandă că fiind un ceai preferat în dieta macrobiotică și un ceai perfect pentru seară.
Cantitate: 2-3g / 150ml
Timp de infuzare: 2-3 min
Temperatura: 75-90°C
100% ceai verde organic
Număr de infuzii: se poate reinfuza – până la 3 infuzii
Nivel de teină („cofeină”): scăzut
Când poate fi baut: inclusiv seara – recomandat in dieta macrobiotică
Cantitate: 60 g
Țara de origine: Japonia ( Kagoshima, Insula Kyushu )
Kinga (proprietar verificat) –
E un ceai cu gust excelent, care poate fi baut si cu lapte. Caut acest sortiment de cativa ani, si ma bucur ca l-am gasit in sfarsit.
cristinaaamihaela99 (proprietar verificat) –
Este prima dată când încerc acest tip de ceai și sunt plăcut surprinsă de aroma sa. Duce spre prăjit/afumat cu note de nuci. Cu siguranță, Hojicha a ajuns printre preferatele mele!