MOYA ORGANIC HOJICHA
O invenție 100% japoneză, Hojicha este obținut prin prăjirea frunzelor de ceai verde sencha. Când sunt prăjite, frunzele de ceai capătă o culoare maro-purpurie și o aromă lemnoasă specifică, unică.
Nivelul scăzut de cofeină din hojica îl recomandă că fiind un ceai preferat în dieta macrobiotică și un ceai perfect pentru seară.
Cantitate:2-3g / 150ml
Timp de infuzare:2-3 min
Temperatura: 75-90°C
100% ceai verde organic
Număr de infuzii: se poate reinfuza – până la 3 infuzii
Nivel de teină („cofeină”): scăzut
Când poate fi baut: inclusiv seara – recomandat in dieta macrobiotică
Cantitate: 80 g
Mod de ambalare: pungă specială „aroma bag” care menține calitatea ceaiului
Țara de origine: Japonia ( Kagoshima, Insula Kyushu )
Pasol Ayan –
Ceaiul are un miros intens special și o aromă lemnoasă perfectă pentru toamnă!Îmi place că îl pot savura seara!:)