Panna Cotta vegană cu pudră de Pink Pitaya si Spirulina albastră

O rețeta simplă de panna cotta vegană, cu ingrediente ușor de folosit.

În magazinul nostru online – www.matchabar.ro vei găsi multe variante vegane si mai ales sănătoase, pline de antioxidanți pentru a-ți colora panna cotta sau late dulciuri făcute in casă: pudre colorate de: Matcha, Pink Pitaya, Blue Spirulina, Buttefly Pea, Black charcoal, etc.

Ingrediente:

– 350 ml lapte de cocos

– 400 ml (1 conservă) de coconut cream

– extract sau păstaie de vanilie

– 3 linguri de sirop de agave

– 1 linguriță de pudră de Agar Agar

– 1 lingurita de pudră de Pink Pitaya

– 1 lingurita de pudră de Spirulina albastră

Din pudre poți pune mai mult sau mai puțin de 1 linguriță, în funcție de cât de intensă vrei culoarea – îți va fi ușor să decizi, se vede pe loc și nu se mai modifică ulterior, deoarece nu o mai supui preparării termice.

Mod de preparare:

1. Pune într-o cratiță laptele și conserva cu crema de cocos, adaugă vanilia și siropul de agave și lasă-le la foc mic până ajung la punctul de fierbere și siropul de agave este dizolvat complet.

2. Adaugă pudra de Agar Agar, lasă 1-2 min la fiert amestecând încontinuu, apoi ia de pe foc.

3. Împarte compoziția în două părți și adaugă în fiecare din ele pudra de Pitaya, respectiv pudra de Spirulină albastră.

4. Pune compoziția în formele dorite și dă-o la frigider. În maximum două ore vei avea panna cotta coagulată.

5. Poți pune deasupra orice vrei – dulceață de fructe sau, fructe proaspete.

Gata! 🙂