Livrare si transport

Livrarea se face numai prin curier rapid , nu livram prin Poșta Romana.

Comenzile cu o valoare mai mare de 250 lei le vom livra GRATUIT!  Daca valoarea unei comenzi este mai mica de 250 lei costul de livrare al unui colet ce nu depaseste 3 kg este de 22 lei ( toate taxele incluse). Inainte de  finalizarea comenzii vei avea informatii precise despre costurile de livrare  .

Costul transportului este suportat de catre cumparator cu exceptia situatiei in care comanda facuta de acesta este mai mare de 250 de lei sau daca cumparatorul alege sa isi ridice comanda din showroom-ul nostru . Acesta este tariful firmei de curierat  cu care colaboram ( Bookurier)  si este valabil pentru orice localitate de pe teritoriul Romaniei inclusiv in Bucuresti.

O alta optiune de livrare este la Easybox, serviciu operat de Sameday si prin care puteti ridica coletul de la un locker Easybox aflat la o distanta convenabila de locuinta Dvs, la orice ora doriti daca nu puteti fi prezenti la adresa cand va solicita curierul. De asemenea costul de livrare al unei comenzi la Easybox este de 22 lei daca valoarea comenzii este mai mica de 250 lei respectiv GRATUIT daca valoarea comenzii este mai mare de 250 lei . In cazul neridicarii comenzii de la Easybox compania de curierat va efectua returul acesteia, iar noi va vom rambursa  contravaloarea comenzii, mai putin taxele de retur percepute de compania de curierat  ( 22 lei ) .

In functie de ora la care s-a primit comanda, localitate, etc., pentru produsele aflate in stoc, livrarea se face in decurs de 1 – 2 zile lucratoare, din momentul confirmarii comenzii.

In Bucuresti, puteti alege varianta de a va ridica coletul direct din sediul nostru cu telefon in prealabil. Adresa de unde poate fi ridicata o comanda este :

Splaiul Unirii nr 37, bloc M10, sc 3, etaj 6, ap 93 sector 3.

Repere: pasaj Marasesti, Camera de Comert, Metrou Timpuri Noi