Livrare si transport

Livrarea se face numai prin curier rapid , nu livram prin Poșta Romana.

Comenzile cu o valoare mai mare de 199 lei le vom livra GRATUIT!  Daca valoarea unei comenzi este mai mica de 199 lei costul de livrare al unui colet ce nu depaseste 3 kg este de 19 lei ( toate taxele incluse). Inainte de  finalizarea comenzii vei avea informatii precise despre costurile de livrare  .

Costul transportului este suportat de catre cumparator. Acesta este tariful firmei de curierat  DPD cu care colaboram si este valabil pentru orice localitate de pe teritoriul Romaniei inclusiv in Bucuresti.

Daca doriti o alta companie de curierat, va rugam sa specificati acest lucru la „observatii”, atunci cand plasati comanda. Nu va putem specifica insa costul in cazul in care veti opta pentru o alta companie.

In functie de ora la care s-a primit comanda, localitate, etc., pentru produsele aflate in stoc, livrarea se face in decurs de 1 – 2 zile lucratoare, din momentul confirmarii comenzii.

In Bucuresti, puteti alege varianta de a va ridica coletul direct din magazinul nostru din Piața Romana la Matcha Bar Bucharest .

Adresa magazinului nostru este :

Matcha Bar Bucharest

Bdul Dacia nr 25 sector 1 Bucuresti

Programul nostru este

Luni – Vineri: 11-22

Sambata – Duminica:  12- 22