Programul de recompensare prin puncte!

Am creat pentru tine un sistem de recompensare prin puncte  prin care tu să poți beneficia în permanență și într-un mod cât mai flexibil de cele mai convenabile oferte de pe site-ul nostru. 

Concret, există mai multe modalități prin care poți să acumulezi puncte de recompensă  ( PR)  pe care le vei putea folosi ulterior la cumpărăturile pe care le vei face. 

Ce trebuie să știi : 

 1. Sistemul de recompensare funcționează doar după ce  îți creezi un cont pe site AICI . În contul tău  vei avea istoricul comenzilor tale și vei putea vedea in orice moment câte puncte de recompensă ai acumulat, puncte pe care le poți folosi la cumpărături. 
 2. Punctele de recompensă PR vor putea fi folosite la cumpărături la paritatea 10 PR= 1 LEU

Metode de a castiga puncte

 1. In momentul in care iti faci cont pe site, primesti primele tale 200 de puncte, echivalentul a 20 lei
 2. La orice comanda vei primi un numar de puncte echivalent cu 50% din valoarea in lei a comenzii. De exemplu,   la o comanda in valoare de 320 lei  se primesc 160 de puncte. PUNCTELE VOR FI ALOCATE IN CONTUL TAU DOAR CAND COMANDA VA FI FINALIZATA, prin aceasta intelegand alimentarea contului nostru cu contravaloarea acesteia. In cazul platii cu cardul online ele se aloca imediat ce comanda a fost plasata. In cazul in care ai ales plata ramburs punctele vor fi alocate in cont dupa ce firma de curierat va transfera contravaloarea comenzii in contul nostru, proces care poate dura intre 2-8 zile lucratoare din momentul primirii comenzii de catre tine. ( deci punctele in acest caz nu se aloca in contul tau  imediat dupa plasarea comenzii). Toate punctele castigate se rotunjesc prin adaugare. 
 3. Daca lasati o recenzie la un produs, veti primi 30 de puncte -recomandarea trebuie sa fie de minim 10 cuvinte, sa descrie minimal experiența ta cu magazinul nostru sau cu produsul cumparat, implicit trebuie ca produsul sa fi fost achizitionat intr-o comanda anterioara  
 4. La aniversarea ta, daca ti-ai precizat ziua de nastere cand ai creat contul vei primi 200 de puncte.

Metode de a folosi punctele

Asa cum am spus:  10PR= 1LEU

Punctele pot fi folosite in momentul plasarii comenzii la cos sau la checkout, prin introducerea valorii in campul “Puncte”, iar apoi apasarea butonului “Aplica puncte”. Ele vor oferi un discount la comanda, cu regula de mai sus.  Se pot folosi puncte pana la o reducere de maxim 25% ( incluzand aici si treducerile ofeite de unele coduri de reducere pe care eventual le detii) din valoarea comenzii ( Exemolu: daca ai acumulat 1200PR  si comanda ta este de 200 lei vei putea folosi maxim 500PR celelalte 500 PR putand fi utilizate la o comanda viitoare). 

Punctele pot fi vizionate din Contul meu -> Puncte sau in momentul in care se plaseaza o comanda. Tot din contul meu, se poate vedea istoricul de puncte castigare/cheltuite, prin apasarea butonul “Vezi istoric puncte”.

Intrebari Frecvente:

Cum creez un cont?

 • E foarte simplu, dai click in bara de sus pe butonul Autentificare/ Inregistrare .  Sau click AICI. Imediat ce ai creat contul vei primi 200 puncte de recompensa 

Cati lei valoreaza punctele de recompensa?

 • 10 puncte de recompensa = 1 leu

Cate puncte pot folosi la plasarea unei comenzi?

 • Se pot folosi atatea puncte pana se obtine o reducere de maxim 25% a valorii produselor din cos – incluzand aici si reducerile ofeite de unele coduri de reducere pe care eventual le detii-  cu alte cuvinte se poate plati un procent de 25% din valoarea comenzii folosind punctele de recompensa cumulate cu coduri de reducere 

Daca aleg “ plata ramburs” se aloca puncte de recompensa?

 • DA,  dar numai dupa ce firma de curierat ne transfera contravaloarea comenzii, aceasta insemnand finalizarea ei. Procesul dureaza de obicei intre 2 si 8 zile lucratoare dupa ce ai primit comanda 

Cate puncte de recompensa se aloca dupa finalizarea unei comenzi?

 • Se aloca puncte de recompensa echivalent cu  50% din valoarea in lei a comenzii 

Punctele de recompensa pot fi folosite la achizitionarea produselor aflate in promotii sau cu unele coduri promotionale pe care le detin?

 •  DA, punctele de recompensa se pot aplica la orice comanda doresti si la orice produse adaugi in cos.