Cum platesc

Ai la dispozitie urmatoarele modalitati de plata :

PLATA RAMBURS: Mai exact, plata la livrare. Tu trebuie să te asiguri că ai banii pregătiți pentru când sosește curierul .

PLATA ONLINE, CU CARD BANCAR: Vei plăti prin intermediul procesatorului de plăți cu care lucrăm noi, Viva Wallet . Nu uita de eventualele comisioane pe care ar putea să le perceapă banca ta, noi promitem să nu cerem niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

PLATA PRIN ORDIN DE PLATĂ: Acest tip de plată se poate face doar în baza facturii proforme emisă de noi . De altfel, este necesar întâi să confirmăm telefonic comanda, apoi plata și abia apoi vom livra și coletul.

REZERVARE ÎN MAGAZIN: Nu e o modalitate de plată efectiv, însă îți poți rezerva orice produs vrei  și îl poți ridica ulterior din magazin daca esti din Bucuresti. Nu avem un magazin propriu zis, deci nu avem un program cu publicul permanent de aceea este necesara o programare telefonica. Astfel, banii o să îi achiți chiar în magazinul nostru, la primirea produsului, ca la orice tranzacție obișnuită insa  doar cu cardul.  Am vrea să știi că totuși nu îți putem rezerva produsele pe o perioadă mai îndelungată de 3 zile/72 ore, așa că te așteptăm după ele de îndată ce-ți găsești timp.